Balkanska diva Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić bili su poznati po jednom od najskladnijih brakova na estradi, nikada nisu bili dio skandala, što je iznenadilo mnoge kada je pjevačica otkrila da je predala papire za razvod posle više od dvije decenije zajedničkog života. Osim toga, njih dvoje su dobili pohvale zbog načina na koji su vaspitali sina Marka i ćerku Manuelu, kao i zbog toga što ih ogromno bogastvo nije promijenilo. Naprotiv, uvijek su tu bili za svakoga kome je pomoć potrebna.

“Već duže vrijeme moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše nego staviti tačku na naš brak”, rekla je pjevačica.

Tokom više od 20 godina trudili su se da maksimalno sačuvaju privatni život samo za sebe. Dok je o Dragani, jednoj od najvećih zvijezda naših prostora, sve poznato, Toni je ostalo vrlo misteriozan.

Anotnije Bijelić, poznatiji kao Toni Bijelić, rođen je u Beču 1973. godine. Potiče iz sela Šimići, koje se nalazi nekoliko desetina kilometara udaljeno od centra Banjaluke.

Dragana Mirković, Toni Bijelić

Školovao se u Austriji, i od malih nogu pokazivao izuzetnu vrijednost. Rano je započeo svoj put u svijet biznisa uz podršku roditelja. Zbog duboke ljubavi prema automobilima, pretvorio je tu strast u uspješan posao koji mu je donosio veliko bogastvo. Iako nije bio poznat javnosti sve do svoje 26. godine, nejgova veza s Draganom Mirković promijenila je tu situaciju.

U Beču je izgradio svoje poslovno carstvo. Važno je napomenuti da je Draganina podrška odigrala značajnu ulogu u ostvarenju njegovih ciljeva i želja, posebno jer je zbog njega odlučila da se preseli u trenutku kada je bila na vrhuncu svoje popularnosti.