Đorđe David je trenutno član žirija “Zvezde Granda”, gdje ocjenjuje kod kandidata nekoliko faktora; pjevanje, ponašanje, nastup na sceni. On je i mentor mnogima, a kao učenik Zemunske gimnazije imao je problematično vladanje.

Kako priča izvor njemu blizak, ovaj roker u svojoj mladosti nije imao primjereno ponašanje, zbog čega je bio redovito kažnjavan od strane profesora. Njegov jedan upečatljiv ispad je bio kada je Đorđe izvršio veliku nuždu u ćošku sale za tjelesni odgoj. Profesor ga nije pustio u toalet pa je on to uradio u sali, pred svim prisutnim učenicima.

– Zanimljivo je ko ocjenjuje današnju djecu i kandidate, ponašanje mladih ocjenjuju oni koji ni sami nisu umjeli da se ponašaju, oni koji su odbijali autoritet – istakao je sagovornik Kurira.

život đorđa davida

– Kada je bio prvi ili drugi razred srednje škole Šorše je u loše društvo upao, svoje ponašanje promijenio i svakodnevno zadavao glavobolje zaposlenima u Zemunskoj gimnaziji. Jedne prilike, na času tjelesnog odgoja, Đorđe je tražio da ode do toaleta, ali profesor mu nije dozvolio. Nakon nekog vremena pred svim prisutnim učenicima ali i nastavnikom, Đorđe je svukao donji veš i urinirao po sali. Djeca su u šoku ostala, neki su se smijali – nastavlja sa pričom dobro obaviješteni izvor, pa dodaje:

život đorđa davida

– Nisu ga izbacili iz škole, iako je većina profesora bila za tu opciju. Sve se to dešavalo u periodu kada mu je otac umro, pa su bili i oni nastavnici koji su pokazali empatiju i gledali da mu pomognu da se izvuče iz problema u koje je zapao.

Ekipa Kurira je pozvala Đorđa da prokomentariše sva dešavanja iz njegovih dana, on je priču potvrdio ali i dodao da se ne kaje ni za šta u svom životu.

đorđe david