Preuzeto sa kurir.rs

Tanja Savić je Drašku Stanivukoviću oprostila ljetnu vezu s Kristinom Kijom Kockar pa su obnovili romansu. Kurir je došao do ekskluzivne fotografije nedavno snimljene, na kojoj pjevačica i gradonačelnik Banjaluke sjede jedno do drugog ne skidajući osmijeh s lica!

Nakon što je voditeljica Jovana Jeremić otkrila da su Savić i političar imali aferu, u vrijeme kada je planirao vjenčanje s tadašnjom partnericom Kristinom Beronjom, javnost je zaintrigirala njihov odnos. No, njih dvoje su mudro šutjeli i nisu se oglašavali na tu temu, ali se nagađalo da je upravo ta romansa razlog zašto ga je zaručnica napustila.

Ono što se za sada zna je da njihova veza datira još od januara ove godine, da su bili sa društvom na Jahorini, a tu su i njihove fotografije s Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je informacija o ovoj aferi dospjela u javnost, pjevačica i političarka već su prekinuli vezu, navodno zbog njegove nevjere!

Slabo na pjevače

Nagađalo se da je za njihov raskid kriva treća osoba Kija Kockar. Čini se da je Draško slab na pjevače iz Srbije, budući da se prije tri mjeseca slikao na plaži u Baošićima u društvu Kockareve, i to u vrlo bliskoj vezi. Iako je Kija demantirala navode da su njih dvoje u shemi, već da su samo dobri prijatelji, Tanji je bilo jasno da je postala suvišna pa je prekinula vezu s njim.

No, kako tvrdi naš izvor blizak Saviću, Stanivuković je bio uporan i inzistirao da ostanu u kontaktu. Redovito joj je slao poruke, zvao ih na razgovor, a nedavno ju je uvjerio da se ponovno sretnu. Iako je bila odlučna da ostane s njom, Tanjini prijatelji znali su da će mu oprostiti i pomiriti se s njim. Draško joj se jako sviđa, ugodno je u njegovom društvu, a znajući da je vrlo šarmantan i uvjerljiv, vjerovali su da će obnoviti romansu.

Galantan

Kada ju je nagovorio da je vidi, političar je za Tanjom poslao automobil u Smederevo, koji ju je odvezao u Banja Luku.

Nakon dugog razgovora i nagovaranja odlučila mu je oprostiti i dati mu drugu priliku. Draško je bio jako galantan, vodio je pjevačicu u luksuzne restorane, shopping, ali su se družili i s prijateljima. Političaru je, kaže sugovornik, bilo jako stalo da njegovi najbliži upoznaju i prihvate Tanju, što nije bilo teško, jer je poznata kao vrlo srdačna i skromna osoba. Tada je nastala zajednička fotografija u čiji smo posjed došli, a na kojoj se ovaj par čini vrlo bliskim. Dok Tanja sjedi na fotelji, pored nje je Draško, a sudeći po govoru tijela, čini se da mu je Savićeva jako draga. A na slici se čini da se dobro zabavlja i raspoložena pa nije skidala osmijeh s lica.