Roditelji koji su u dugim i sretnim vezama često čekaju unuke, ali neki ljudi zaboravljaju da je odluka para da imaju djecu, a ne roditelja. Nažalost, prezabrinuta majka intervenirala je kada su joj sin i snaha izjavili da ih djeca ne zanimaju.

Moj muž i ja oboje smo u kasnim dvadesetima i još nemamo djece. Odlučili smo da nećemo imati djecu i sretni smo zbog toga. No jedna naša prijateljica iz djetinjstva nazvala nas je sebičnima i rekla da smo osuđeni na propast jer će naše prezime izumrijeti, a njezina je reakcija bila zaista ekstremna.

Unatoč ostalom negodovanju obitelji, mladi par odlučio je ostati zajedno i pokušati pridobiti svoju svekrvu. Nadali su se da će ih na kraju prihvatiti, no plan im se izjalovio kada se neočekivano vratila kući i uhvatila ih u spavaćoj sobi. Nakon što je zahtijevala da zna što rade, djevojka je otišla na kat da se presvuče i tamo je zatekla svoju svekrvu kada se vratila. Snaja je pronašla kondome ostavljene na noćnom ormariću i bila je jako iznenađena što ih njezina svekrva pokušava koristiti. Starija žena je rekla da pokušava spasiti svoju obitelj, a zatim je brzo napustila sobu. Snaha je bila jako ljuta na svekrvu i rekla je da ona to planira sabotirati.

Par je bio zabrinut zbog svega toga te su se odlučili posavjetovati s drugima što učiniti. Mnogi su im rekli da angažiraju policiju, a neki su kazali da je svekrvino ponašanje uvredljivo. Također su rekli da bi se par trebao odseliti od roditelja i kupiti test za trudnoću.