Spremna je bila na sve radi popularnosti – od nje nije postojala ljepša žena, a promijenila ju je zauvijek jeziva tragedija

0
182

Mnogi se mogu sjeitti ove glamurozne djevojke iz spota iz pjesme “November rain” od poznate grupe Guns n Roses. Ukoliko vi to niste znali, tu se radi o manekenki Stefani Sejmur koju su tada prozvali najljepšom u njeno radu, dok je poslije pojavljivanja u tome spotu nju znao čitav svijet.

Za nju je sve tob ila prekretnica jer joj je donijelo veliku slavu ali i ljubav njenog života, dok se ona tokom snimanja spota zaljubila u frontmena benda Axela Rosea, pa su njih dvoje započeli veoma turbulentnu dvogodišnju vezu.

Bile su neke i priče kako su oni zaručeni, ali je ipak njihova veza završila na veoma ružan način 1993. godine, te je Axel podnio protiv nje tužbu gdje je tvrdio da je ukra’la nakit vrijedan preko 100 hiljada dlara.

Uslijedila je čitava tužba poslije toga, a Stephanie je tvrdila da je ona bila emocionalno zl0stavljana pa je bivšu suprugu od Axela pozvala kao svjedoka

LEAVE A REPLY