Nekad je bila prelijepa, svi pjevali njene hitove u glas – ev0 kako danas izgleda Vesna Pisarović, udala se i u Njemačkoj živi

0
238

Vesna Pisarović se udala i nakon toga se preselila, te je školovala svoj glas u skladu sa tim i onda se vratila na scenu ponovo. Vesna je inače hrvatska pjevačica koja jenekada smatrana jednom od najpopularnijih pjevačica iz regiona.

Ona se proslavila sa raznim hitovima, dok i dan danas možemo čuti neke njene pjesme, a gdje ljudi i dalje uživaju u njenom raskošnom glasu.

Neki od njenih najpoznatijih hitova su “Dolje na koljena”, “Sasvim sigurna” i “Da znaš”, a pjesma Sasvim sigurna je pjesma koju je ona izvela na Evroviziji u Talinu 2002. godine kada je predstavljala Hrvatsku ali je onda tu pjesmu izvodila na engleskom.

Prije nekih devet godina se ona udala za Ozrena Pupovca, a to je inače sin od Milorada Pupovca koji je predsjednik srpskog narodnog vijeća u hrvatskom Saboru, a danas Vesna i Ozren žive u Berlinu, a možete i pogledati kako danas izgleda, dok je rekla da se nije prestala nikada da bavi sa muzikom.

LEAVE A REPLY