Iako nije poznata po pjevanju ili glumi, ova misteriozna dama je skupila impresivnih 340 hiljada pratilaca na Instagramu. Svi su zainteresovani da saznaju ko je njen suprug i kako je prešla put od Niša do Almatija.

Milica Polskaja se izdvaja kao jedna od najtraženijih figura na srpskom Instagramu, naročito kada nije riječ o poznatim pjevačima, glumcima ili drugim javnim ličnostima.

U izuzetno kratkom vremenskom periodu, postala je istaknuta influenserka, a to pretežno zahvaljujući radoznalosti publike o svakodnevnom životu milionera. Fascinantno je napomenuti da se njen život gotovo preko noći radikalno promijenio.

Prema izveštajima medija prije nekoliko godina, Milica je bila obična djevojka iz Niša, ništa posebno različita od svojih vršnjakinja, te je bila posvećena studijama na Pravnom fakultetu.

U toku treće godine studija, dobila je priliku da posjeti Dubai gde je radila kao hostesa i model.

U jednom od intervjua, Milica je delila intimna iskustva o svom životu sa suprugom.

-Dok sam bila na trećoj godini Pravnog fakulteta, odlučila sam da se zaposlim na godinu dana kako bih podržala svoje roditelje i obezbijedila sredstva za vlastito školovanje. Moja mjesečna fiksna plata iznosila je oko 700 eura, uz dodatak bakšiša koji smo dijelili svake dijve nedjelje. Tada sam živjela sama u jednosobnom stanu. Kasnije sam donijela odluku da napustim taj posao zbog teške situacije, ali sam ubrzo pronašla bolje plaćen posao uz potpisivanje ugovora. Takođe, dug koji sam imala zbog prethodnog prekida mi je bio isplaćen – podijelila je Milica Polskaja u jednom od svojih blogova.

Život joj se drastično promijenio kada je upoznala imućnog Kazahstanca, o kome ne želi javno govoriti.

Postali su par, a zatim i bračni partneri, zajedno dobijajući četvoro djece: Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Porodica već nekoliko godina živi u Almatiju u Kazahstanu, a Milica redovno na Instagramu dijeli delić svog života – uživanje u luksuzu, slike s putovanja i opuštanja. Posebno privlači pažnju njihova glamurozna vila, s više od deset soba na jednom spratu, četiri kupatila, garderoberom, uz najavu instalacije lifta, kao i prisustvo unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena.