Na sportoskom aerodromu 13. maj u Zemunu, 5 marta će biti proslavljen 15. rođendan Andrije Čikića, dječaka koji je tragično izgubio život 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar”. ova posebna prilika će biti obilježena u prisustvu porodice, školskih drugova i prijatelja, u skladu s onim što je Andrija planirao prošle godine.

Suzana Stanković Čikić, majka Andrije, podjelila je potresnu objavu na svom Fejsbuk profilu uoči ovog događaja.

“Ljubavi moja, biće sve onako kako si želio, kako smo zajedno planirali! Imaš iznenađenje, ali neću ti ga sada otkriti, jer to ne bi bilo iznenađenje! Beskrajno te voli tvoja mama!” napisala je.

Andrija Čikić je bio jedna od žrtava napada u OŠ”Vladislav Ribnikar”, gdje je bio poznat kao talentovani pijanista i kompozitor. Njegovi roditelji redovno dijele njegove umjetničke radove na društvenim mrežama, s ponosom ističući ko je bio njihov sin.

Tokom suđenja rodiljima dječaka ubice, otac Andrije Čikića, Miloš Čikić je pružio svoj emotivni iskaz. Očigledno potresen, nije uspio zadržati suze.

Čikić je podijelio sjećanja na porodične trenutke s Andrijom, ističući njihovu bliskost i ljubav koju su dijelili. Posebno je istakao Andrijinu pažnju prema svojoj porodici i gestove ljubavi koje je pokazivao.

Jedan od tih trenutaka koje je Miloš podijelio bio je Andrijin izlet u kupovinu, gdje je sa svojim novcem birao poklone za svoje roditelje, pokazujući im koliko im znače i koliko cijeni njihovu podršku.