Lepa Lukić otvoreno o intiimnim odnosima, auu mat0ra ženo: "U 0voj pozi sam još uvijek najbolja, Hvala Bogu da sam izdržljiva, tri puta za noć.." - supercarobnisvijet.com

Lepa Lukić otvoreno o intiimnim odnosima, auu mat0ra ženo: “U 0voj pozi sam još uvijek najbolja, Hvala Bogu da sam izdržljiva, tri puta za noć..”

Kada pomenemo Lepu Lukić moramo da kažemo da je ona jako aktivna na društvenim mrežama, a sada je sa svojim komentarima tamo privukla veliku pažnju ljudi. Naime, društvene mreže su danas okupacija broj jedan, kako poznatim tako i širokim narodnim masama. Društvene mreže su nekome osnovni izvor prihoda, a kako stvari stoje i poznati jako puno zarađuju na njima, zbog raznih reklama koje rade i pregleda na video snimcima koje objavljuju.

Naime, pored toga što može da se dobro zaradi, može da se informiše o svemu, za šta se jednako koriste. Lepa Lukić je sada željela da se našali sa svima pa je rekla da idalje može tri puta na noć i da ima svoju omiljenu pozu, koja joj je super. Ona kaže da je to poza kad je ona dole a gore nema nikog, tada je Hvala Bogu izdržljiva, kroz smijeh je željela da istakne.

Ljudi su to shvatili različito, neki su se nasmijali, a neki smatraju da to njenim godinama ne priliči.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *