Aleksandar Radulović Futa, suprug pokojne Marine Tucaković i otac pokojnog Milana Radulovića Laće, angažirao je pravni tim koji je pokrenuo pravni postupak protiv pjevačice Jelene Karleuše, ali i drugih estradnih zvijezda.

Pred objavljivanje novih albuma Jelene Karleuše, “Alfa” i “Omega”, Radulović je odlučio da se obračuna s izvođačima zbog kršenja autorskih prava,  uz pomoć pravnoh tima. Na Jelenin Youtube kalan stavljena je restrikcija zbog navodne zloupotrebe autorskih prava, što je rezultiralo automatskim gašenjem kanala nakon tri strajka. Ovo je izazvalo pravi medijski rat, koji će se nastaviti na sudu.

Kareluša je reagovala n Instagramu, optužujući Futu Radulovića da pokušava da se bespravno okoristi o minuti rad Marine Tucaković.

Futa se uključio u popularni “spejs” na društvenoj mreži i odgovarao na pitanja korisnika, tvrdeći da je blokirao Jelenin kanal i navodeći da se Cecin i Karleušin odnos ne tiče njega. Tvrdio je da su Jelena i Ceca u sporu jer je Jelena nazvala Cecu ludom, nakon čega je Ceca angažovala psihijatra na sudu.

Jedan od korisnika, La Bomba, branio je Karleušu, tvrdeći da je iskrena i direktna na šta je Futa odgovorio da je Karleuša lažov i kradljivac. La Bomba je tvrdio da je Karleuša platila Radulovićima, ali Futa to nije priznao. Također je iznio tvrdnje o Karleušinom lošem ponašanju prema njegovoj ženi.

Futa je odgovarao na te tvrdnje, iznoseći svoje mišljenje o Karleuši i odnosu između Karleuše i njegove supruge.