Popularna voditeljica Jovana Joksimović nije mogla izdržati a da ne zaplače na koncertu svog supruga Željka Joksimovića.

Proteklog vikenda, poznata regionalna zvijezda Željko Joksimović oduševio je publiku spektakularnim koncertom u Osijeku pred brojnim posjetiocima. Ono što je učinilo ovaj nastup posebnim bilo je prisustvo njegove najvažnije i najslađe podrške u publici po prvi put.

Supruga Jovana, uvijek uz njega na koncertima, ovog puta im se pridružili i sin Kosta, kao i bliznakinje Srna i Ana. Koncert u Osijeku bio je emotivan trenutak za bračni par Joksimović, što je bilo očigledno iz Jovaninih suza koje nisu mogle ostati sakrivene ni tokom samog nastupa ni nakon njegovog završetka.

“Svaki put kad ih vodim negdje, završim u suzama. Sve je tako emotivno, to veče je bilo zaista posebno. Prve suze su potekle kada smo ušli na probu, jer su ih srdačno dočekali. Pet dana prije koncerta bili su uzbuđeni kada smo shvatili da će prisustvovati. Za mene je to nekako posebno. Posjetila sam zaista mnogo Željkovih koncerata, da ne pominjem stotine njih, ali večerašnji je bio divno iskustvo. Izdržali su, a najvažnije je to što nisu zaspali. Za sve njih ovo je prvi koncert, jer se Kosta na svakom prethodnom koncertu na kojem je bio uspavao i odlazio kući prije vremena. Oduševljeni su, jer su mislili da koncerti okupljaju manje ljude, da će doći samo nekoliko ljudi i tata će pjevati. Sada su sasvim iznenađeni”, izjavila je Jovana u emisiji “Prvi red” na televiziji K1. Takođe je podijelila kako izgleda život njihove porodice iza zatvorenih vrata i kako djeca doživljavaju svoje roditelje:

“Mi smo mama i tata, ali s obzirom da su odrasli s nama takvima kakvi smo u ovim profesijama, mislim da im je sve to potpuno normalno. Brinu se samo kada ih svi prepoznaju, ali smo im objasnili da će doći vrijeme kada će oni donositi odluke i kada će biti zahvalni što se ne vidi njihovo lice. To je jedini uslov koji imamo – da oni sami odluče kada budu dovoljno zreli da li će biti u javnosti, ne zbog toga što su nečija djeca, već zbog toga što su postali, ukoliko budu željeli da se bave javnim poslom”, pojasnila je voditeljka.