Danas donosimo priču jedne mlade djevojke koja je napisala svoje ime i godine i toje sve što znamo o njoj, ali je ispričala kako se osvijestila po nekom pitanju. Naime, ona je oduvijek voljela starije muškarce kako ističe, ali nije bila sponzoruša. Svi stariji muškarci sa  kojima je hodala su imali novca, pa su tako odlazili na razna putovanja, a nju je pratila priča da je neko ko se pr0daje za novac ,kako voli samo novac, da je sponzoruša, a ona je sve te muškarce zavoljela.

Jednom je upoznala Dragana, čovjeka koji je osvijestio. Kako kaže on je doveo do Iudila, najviše se zaljubila, ali on nije želio nigdje javno s njom da ide, samo bi joj slao poruke gdje se nalazi, koji hotel i da doe, provodili bi tu dane i onda bi joj dao nešto novca i otišao.

Jednog dana ga je pitala, kada će javno hodati, rekao je da joj pIaća i da treba biti zadovoljna jer je to najskuplje što je do sada plaćao, shvatila je kako je ljudi vide, i da to možda u njihovim očima ima smisla..Tada se raz0čarala , ostala je danima u sobi š0kirana ,nije znala šta da radi..