Dame širom Juge je zav0dio, a Lokica Stefanović mu je osvojila srce: Evo kako danas čuveni muzičar izgleda

0
258

Čuveni muzičar po imenu Vlado Kalember, a koji je i osnivač grupe Srebrna Krila je svoju publiku znao oduševiti širom regiona. On je čak i predstavljao Jugoslaviju 1984. godine i tada je nastupio sa svojom kolegicom Isoldom Barudžijom, gdje su oni pjevali pjesmu “Ćao, Amore”.

Poslije dvije godine je Vlado odlučio da krene sa solo karijerom jer je on napustio bend, dok je jedno vrijeme on bio i član grupe 4 asa, pa su tu pored njega bili članovi Jurica Pažen, Rajko Đumić i Alen Islamović.

Vlada nikada tokom karijere nije htio pričati o svome privatnom životu, pa je uvijek bio posmatran kao čovjek koji je osvojio mnoga srca u Jugoslaviji sa samo jednim stihom.

Leposava Lokica Stefanović je bila jedna od tih koja je osvojila njegovo srce, a bila je plesačica u grupi Lokica, zbog čega je i dobila nadimak, a oni su bili u vezi koja je potrajala samo godinu dana jer su oni dosta vremena proveli razdvojeni.

Poslije svega toga je Kalember oženio Anu Ruckner koja je poznata violončelistica, sa kojom je dobio nasljednika, ali ta ljubav nije potrajala, pa sada pogledajte kako Vlado izgleda:

LEAVE A REPLY