Vijest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića je iznenadila mnoge, s obzirom na to da je njihov brak važio za jedan od najskladnijih na estradi. Nakon 24 godine braka i dvoje djece, Dragana je odlučila da podnese papire za razvod.

U svom saopštenju, Dragana je otkrila da su ona i Toni živjeli odvojeno još od 2021. godine, a sada je gostujući u emisiji uživo progovorila o svom životu, prelasku u Austriju i dotakla se teme braka.

Ova vijest je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su izrazili iznenađenje i žaljenje zbog kraja dugogodišnjeg braka poznatog para. Ipak Dragana će sada imati priliku da otvori novo poglavlje u svom životu i da se posveti svojoj karijeri i ličnom razvoju.

Dragana Mirković se u studiju družila sa kolegicama Milicom Jokić i Radom Manojlović. Kada joj je Rada konstatovala da bi folk zvijezda trebalo da nađe nekog grofa i dvorac, Dragana se osvrnula na svoje skromne početke i svoj odlazak u Austriju, ali i dotakla temu braka.

“I ja se nisama udala za grofa, otišla sam u iznajmljenih 50 kvadrata, ali sa svojim imenom i prezimenom. Ne treba ti grof, sve same možemo, apsolutno mi niko nije trebao. Treba ti jedan divan čovjek i dječica”, poručila je Dragana. Također je otkrila da ne bi ništa mijenjala u svojoj karijeri, ali da to nije slučaj sa njenim privatnim životom.

“Naučila sam da ne plačem više tako lako. Sve se napravilo mnogo jačom”, istakla je u emisiji na Hepi televiziji. Ove riječi održavaju snagu i odlulnost koja je obilježila Dragani Mirković tokom njene impresivne karijere.