Stara poslovica kaže: “Ljubav ne zna za godine”, a današnja priča mogla bi biti i jedan od dokaza te poslovice. Otkako je se pridružila jednoj televizijskoj emisiji, Jelena Simić, zanosna voditeljica Slagalice, svojim zadivljujućim šarmom i njenom ljepotom izaziva veliku pozornost svih. Njen osobni život, i njen brak sa starijim muškarcem brzo je postao predmet zanimanja. Svoju sreću je otkrila prije mnogo godina kada je upoznala Dragana Simića. Dragan je od nje stariji 18 godina, radi kao redovni profesor i dekan Fakulteta politčkih nauka u Beogradu, te je postao i voditelj. Jelena se sa njim našla u majčinskoj ulozi i rodila mu kćerkicu Unu i sina Aleksu.

Jelena se Draganu divi zbog njegovog iznimnog intelekta i britkog smisla za humor. Naš brak se temelji na vezama ljubavi. Zajedno smo izgradili naš dom, djeleći obaveze i radosti. Tokom karijere nailizili smo na mnoge prepreke koje su htjele narušiti naš uspjeh, ali smo uspjeli ostati jedno uz drugo. Uvijek smo davali prednost snazi. Vodetljiva također je rekla, ljubav je jedino mjerilo koje je uistinu važno. Dragan je izvor informacija bez premca.
Prošle godine par je obilježio svoju ljubav time što su napunili osamnaest godina zajednićkog života. Fotografije koje su snimili tokom njihovog odmora izazvale su izliv pozitivnih komentara. Njen osmijeh pokazuje njenu neizmjernu sreću i ispunjene kao žene.