Poslije prve bračne noći Mujo zamišljeno puši cigaru te govori Fati:

– Sudeći po onom što sam noćas vidio i doživio, nisam ti prvi.

Kaže Fata:

Sudeći po onom šro sam vidjela i doživjela, nisi ni posljednji.

BONUS PRIČA:

Jednom davno, u zabačenom selu, živio je čovjek po imenu Marko. Bio je poznat po svom neobičnom smislu za humor i vještini pripovijedanja priča. Jednog dana, dok je šetao kroz šumu, naišao je na grupu šumskih životinja koje su raspravljale o tome koja je od njih najvažnija.

Zečevi su tvrdili da su najvažniji jer su brzi i okretni, pa su uvijek prvi koji primijete opasnost. Vjeverice su se hvalile svojom spretnošću u penjanju na drveće i skakanju s grane na granu, tvrdeći da su zato najvažnije u šumi. Lisice su se pohvalile svojom lukavošću i snalažljivošću, dok su ptice tvrdile da su najvažnije jer imaju najbolji pregled iz zraka.

Marko se smijao slušajući njihove tvrdnje i odlučio im pokazati da su svi u krivu. Rekao im je da će organizirati natjecanje kako bi utvrdili tko je zaista najvažniji. Natjecanje se sastojalo od nekoliko izazova koji bi testirali brzinu, spretnost, lukavost i preglednost.

Prvi izazov bio je utrka kroz šumu. Zečevi su bili brzi, ali vjeverice su ih prestigle zahvaljujući svojoj spretnosti u penjanju na drveće. Lisice su se pokazale lukavima, pronalazeći skraćene staze kroz šumu, dok su ptice imale najbolji pregled iz zraka, što im je pomoglo da izbjegnu prepreke.

Drugi izazov bio je skakanje s grane na granu. Vjeverice su bile nepobjedive u ovom izazovu, dok su ostale životinje imale problema s održavanjem ravnoteže.

Treći izazov bio je pronalaženje skrivenih predmeta u šumi. Lisice su se pokazale kao majstori ovog izazova, koristeći svoju lukavost da pronađu sve predmete, dok su ostale životinje imale problema s pronalaskom skrivenih mjesta.

Zadnji izazov bio je osmišljen kako bi testirao preglednost. Ptice su dominirale ovim izazovom, jer su iz zraka lako uočavale sve detalje u šumi.

Na kraju natjecanja, Marko je okupio sve životinje i objavio rezultate. Rekao im je da su svi jednako važni u šumi, jer svaka životinja ima svoje jedinstvene sposobnosti koje doprinose ravnoteži ekosustava. Životinje su se složile s njim i od tada su zajedno radile na očuvanju šumske zajednice, koristeći svoje jedinstvene sposobnosti za dobrobit svih.

Od tada se Marko proslavio kao čovjek koji je poučio šumske životinje važnosti međusobnog poštovanja i suradnje, sve uz dozu duhovitosti i mudrosti.