Došla Ciganka kod zubara i nakon pregleda zubar hoće da joj izvadi sve zube.

Ciganka upita:

– A može li da mi ostavite barem jedan prednji zub?

Zubar kaže:

– Pa što samo jedan?

Kad će Ciganka:

-Da budem lijepa kad se nasmijem!

BONUS PRIČA:

Jednom davno, u malom selu zvanom Vesela Dolina, živjela je stara baka Marica. Baka Marica bila je poznata po svojim neobičnim savjetima i vještinama, a najviše po svojoj ljubavi prema kolačima. Njezina omiljena poslastica bila je čokoladna torta s borovnicama, koju je svake nedjelje pekla za sve u selu.

Jednog dana, dok je baka Marica pripremala svoju čarobnu tortu, dogodila se neobična situacija. Ušetao je u njezinu kuhinju mladi čarobnjak zvani Zvonimir. Zvonimir je bio poznat po svojim nestašlucima i smicalicama, ali i po svojoj dobroj srdačnosti.

“Zdravo, bako Marice! Čuo sam da praviš najbolju čokoladnu tortu u cijelom kraljevstvu. Bi li mi mogla pokazati kako to radiš?” upitao je Zvonimir s blistavim osmijehom.

Baka Marica se nasmiješila i rekla: “Naravno, dragi Zvonimire! Ali prvo, moraš mi pomoći da skupim sastojke. Trebamo svježe borovnice iz šume, kokošja jaja od najboljih kokoši u selu, malo čarobnog šećera i, naravno, čokoladu iz kraljevske pekare.”

Zvonimir je oduševljeno pristao i krenuli su u avanturu po sastojke. Usput su se smijali, pjevušili i razgovarali o svojim dogodovštinama. Na kraju su uspjeli skupiti sve potrebno i vratili su se u bakinu kuhinju.

Dok su radili, Zvonimir je postavljao pitanja baki Marici o njezinim čarobnim receptima. Baka Marica mu je sa smiješkom odgovarala, dijeleći svoje tajne i trikove za savršenu tortu.

Kad su torta išle u pećnicu, Zvonimir je izvadio svoj šešir i pokazao trikove s mađioničarskim trikovima. Baka Marica je bila oduševljena, nikad nije imala takav ugodan dan.

Kad su torta i Zvonimirovi trikovi bili spremni, pozvali su cijelo selo na slavlje. Svi su uživali u torti i smijehu, a baka Marica i Zvonimir postali su najbolji prijatelji. Od tog dana, svake nedjelje su zajedno pravili čarobne torte i smicalice, donoseći radost u Veselu Dolinu.

I tako su prošle godine, uz čokoladne torte, čaroliju i smijeh, u malom selu Vesela Dolina.