Lav P. S. (25) iz Petrovaradina zapisao je u svesku svoju odluku da napusti ovaj svijet zajedno sa svojom suprugom Martinom (23), nakon što su navodno otrovali svoja dva sina, od tri i jedne godine, te nakon toga skočili sa solitera u smrt. Ovaj zastrašujući slučaj sektaškog porodičnog zločina otkriven je nakon što su Lav i Martina izvršili samoubistvo skokom sa krova solitera u naselju Liman, Novi Sad.

Identifikacija para je izvršena na osnovu otisaka prstiju, a nakon toga je policija ušla u iznajmljenu kuću u Petrovaradinu u kojoj su živjeli. Tamo su naišli na užasan prizor – tela njihovih sinova na krevetu, prekrivena belim čaršafom.

Prema izvoru iz Informera, u kući su pronađene sveske sa tvrdim povezom, u kojima je Lav pisao biljewleške o zagrobnom i vječnom životu, izolaciji od svijeta i direktno se obraćao đavolu. Na zidovima su bili iscrtani drevni egipatski simboli “ankh”, koji simbolizuju “večni život”.

Kako je otkriveno, Lav i Martina su se potpuno izolovali od porodice i prijatelja pet godina prije ovog tragičnog događaja, što je karakteristično za osobe koje su se “utonule” u sektu.

Roditelji Martine iz Bačkog Petrovca izjavili su da je ona bila potpuno normalna devojka prije braka sa Lavom, ali da su nakon toga izgubili svaki kontakt s njom. Svjedočenja komšija takođe ukazuju na to da su Lav i Martina bili vrlo čudni i rijetko su komunicirali sa ljudima u okolini.

Martina se porodila pre tri godine, ali roditelji nisu bili upoznati ni sa njenim prvim djetetom, a kamoli sa drugim koje je dobila prije godinu dana. Stariji sin nosi ime Aros, dok je mlađi nazvan Ehos.