Zovem se Marija i imam 45 godina. Živim u jednom prelijepom gradu u srednjoj Bosni, Doboju. Živim sa suprugom i njegovim sinom iz prvog braka.

Suprug često ide na putovanja obzirom da radi na terenu, a njegov sin Marko i ja često ostajemo sami. Između mene i supruga sve lošiji su odnosi u krevetu jer se ne viđamo toliko. Takođe sumnjam da je našao neku ljubavnicu na tim putovanjima. Žene to sjete.

Čudna stvar koju sam primjetila jeste da me mladi Marko već neko vrijeme drugačije posmatra. Rekla bi da želi da spava sa mnom.

Jako sam se iznenadila jednu noć kada sam se tuširala. Slučajno sam ostavila otvorena vrata od kupatila, bila sam sama na spratu i nisam očekivala ikog. U jednom trenutku sam primjetila da me Marko posmatra. On ima 22 godine i jako je zgodan dečko. Trenira i ima mišiće.

Nekoliko trenutaka je posmatrao moje obnaženo tijelo a ja sam se pravila da ne primjećujem. Završila sam tuširanje, a zatim se ogrnula peškirom i otišla da osušim kosu.

Ugledala sam Marka na svom spratu, koji inače tu ne bude. Bio je u majici kratkih rukava i kratkom šorcu na kojem sam primjetila veliku izbočinu. Izgledalo je kao da ima ogromnu onu stvar.

Kada me je vidio odmah me je pitao jednu stvar….

NASTAVAK OVE PRIČE SLIJEDI SUTRA. OSTANITE UZ NAS DRAGI NAŠI.