Aleks Ognjena, hrvatska pjevačica, nedavno je bila izložena intenzivnom medijskom pritisku zbog informacija o svom sinu i ponudama muškaraca koji su nudili novac kako bi bili s njim. Međutim, pored toga, Alex se suočava s teškom bolešću.

U intervjuu za portal Sečan, Alex je otvoreno govorila o svojoj borbi s bolešću, izjavivši da je “spremna umrijeti”. Rekla je da je trenutno na jakim lijekovima i da se bori s bolešću koja je zahvatila različite organe nakon što su joj liječnici uklonili štitnjaču zbog tumora.

Iako su je liječnici nagovarali na agresivno liječenje, Alex je odlučila odbiti kemoterapiju i slične metode, preferirajući organski pristup, uzgoj domaće hrane i smanjenje stresa. Ističe da je ključno za nju koncentrirati se na ono što joj stvarno treba, uz podršku organske prehrane i prirodne njege.

Alex je također podijelila detalje o svojem 18-godišnjem sinu, čiji je odnos s njom opisala kao nevjerojatan. Naglasila je kako su zbog teških životnih iskustava postali izuzetno bliski te da žive svaki dan kao da je posljednji.

Unatoč teškim trenucima, Alex se hrabro bori i ističe važnost ljubavi, podrške obitelji i života sadašnjeg trenutka.