Danas će u Bačkom Petrovcu biti sahranjena Martina P. S. (23) zajedno sa svoja dva mališana, čiju je sudbinu presudila zajedno sa svojim suprugom Lavom P. S. (25) skokom sa 17. sprata solitera u Novom Sadu. Ova tragedija ostavila je porodicu i komšije u dubokom šoku.

Tijela majke i dvoje mališana dopremljena su u seosku kapelu, gdje će biti obavljena sahrana. Dječaci će biti sahranjeni u bijelim kovčezima, dok je tijelo mlade majke u drvenom sanduku.

Komšije koje su živele u blizini porodične kuće u kojoj je ranije sa ocem, majkom, mlađim bratom i sestrom živela Martina P. S. (23) i dalje su u šoku zbog cijele situacije.

Jedna od komšinica izrazila je zaprepašćenje i tugu zbog tragedije, ističući da je Martina nekada bila normalna devojka, a cijela porodica je bila malo povučenija, ali dobri ljudi. Izrazila je nevjericu zbog toga što se dogodilo i pretpostavila da je Martina udajom ušla u nešto što je promenilo njen život.

Tragedija je šokirala grad Novi Sad, a gradonačelnik Đurić je istakao da je to nešto što Novi Sad definitivno ne pamti, izražavajući duboku tugu zbog gubitka četiri mlada života, od kojih su dva bila dječija. Ova tragedija ostavlja dubok trag u zajednici i izaziva bol i saosećanje kod mnogih.