Razočaran situacijom, Veljko je izrazio svoje nezadovljstvo oštrim komentarom. Pobjedin natjecanja bio je Nemo metler, predstavnik Švicarske, koji se identifica kao nebinaran, što znači da se ne identificira ni kao muškarac ni kao žena. Osjećajući se nezadovoljno zbog izgleda i konkurencije, Veljko je osjetio potrebu za oštrim komentarom.

Veljko Ražnatović je izrazio svoje nezadovoljstvo željom nas, Srba, da postanemo dio Eurovizije, što ba naše pretke vjerovatno duboko uznemirilo. Opisao je svoje dojmove o sinoćnjem događaju kao jednom od najstrašnijih mjesta na svijetu, pravom paklenom iskustvu. Smatra da je to bilo okupljanje pojedinaca povezanih sa sotonizmom, te da su se tamo okupili najnemoralniji i najdevijantniji članovi društva.

Kao osoba koja cijeni normalnost, smatra da je obeshrabrujuće svjedočiti takvom spektaklu. Ove riječi izrekao je Veljko Ražnatović, poznata ličnost u Srbiji, koji je poznat po svojoj karijeri profesionalnog boksača. Rođen je u Beogradu 10. prosinca 1996. godine, kao najstarije dijete poznatog para Željka Ražnatovića Arkana, vođe “Srpske dobrovoljačke garde”, i popularne folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Odrastao je u velikoj obitelji, ima šestero polubraće i sestara te je bio izložen slavi i kontroverzama koje su pratile njegove roditelje.