Danas kako vidite donosimo priču koja se desila i koja treba da se uvijek ponovo prepričava, jer ovo može da bude škola svim muškarcima. Slobodan Z. je radio godinama u Njmečakoj stekao penziju koja je jako visoka, a pri tom je sve te godine uređivao svoj dom, i sagradio veliku kuću. On je na kraju se vratio u tu kuću ali sam, imao je 76 godina, prenose mediji.

Naime, on je sebi zaposlio jednu ženu koja je dolazila skoro svaki dan da mu napravi jelo i pospremi po kući, sve dok jednog dana nije rekao joj uz kafu da sutra ne dolazi jer ima spoj sa tri žene. Ona nije vjerovala, a onda joj je on pokazao oglas koji je dao, napisao je d atraži ženu i da ima njemačku penziju i veliku kuću, dala je spremačica izjavu.

Ona je rekla da neće doći, prekosutra kada je došla vidjela je nešto što nije ni sanjala, on je ležao na podu mr’tav, a kuća je bila sva u ha0su ,znala je da je prevara u pitanju, pIjačka. PoIicija još istražuje da li su ovo napravili neki razb0jnici il neka od tri žene koje su dolazila na spoj.