Marina Tucaković je izgubila svoju bitku za život u 67. godini.

Autorka nebrojenih hitova preselila je u nedelju, baš poput pjevača Džeja Ramadanovskog za kojeg je pisala jednu od najemotivnijih i najljepših pjesama “Nedjelja”.

prokleta nedelja

“Džeju sam utrla put do zvijezda. Kod njega je to bio pravi američki san, zbog toga je i uspio. Meni je jedan njegov drug donosio robu, mi smo tada već ozbiljno radili posao, kaže : “Ja imam jednog dečka, kad odem u kafanu pa on uzme da pjeva, tio je fenomenalno”. Dođe Džej na vrata, znate kada vas zapljusne onako energija. Mi smo se oduševili i počeli raditi za njega. Tako je to vilo”, prisjećala se pokojna Marina.

“Bio je Džej dosta ozbiljan, slušao je. Kasnije ga je valjda uhvatilo loše društvo, i poludio je u opasnim godinama. Mi smo mu se miješali u karijeru, kako nismo. Zati mje mislio da može sam i normalno, pustite ga. Uvijek smo mi bili dobri, radili ili ne”, rekla je ona u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” na K1 televiziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Radi podjećanja, folk pjevač Džej Ramadanovski je preminuo 6. decembra 202. godine u Beogradu od posljedica srčanog udara.

prokleta nedelja

prokleta nedelja

prokleta nedelja

prokleta nedelja