Aleksandra Prijović je uspješno otvorila seriju od pet planiranih koncerata u Osijeku, ostvarivši izuzetan uspeh. Dvorana je bila popunjena do posljednjeg mjesta, a slično se očekuje i u narednim danima, budući da su sve dostupne karte već prodate.

Nastup pred hrvatskom publikom bio je pravi spektakl. Poseban gost na sceni bio je pjevač Boban Rajović, s kojim je Aleksandra izvela hit pjesmu “Usne boje vina”. Pri kraju koncerta, na scenu je stupio i Aleksandar, sin Aleksandre Prijović. Mladi umjetnik je recitovao stihove iz Aleksandrine pjesme “Dam, dam, dam”, što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Ipak, nepromjenljiva tradicija nije izostala ni ovog puta – trenutak kada je Prijovićeva napravila kolektivni selfi sa prisutnom publikom. Svi prisutni su aktivirali bliceve na svojim telefonima, a zatim su zajedno zabilježili fotografiju.

Pored toga, Prijovićeva je premijerno izvodila svoju najnoviju pjesmu “Posljednji kabare”, koju je publika već znala izvanredno dobro, kako se može vidjeti u priloženom snimku.

Nakon završetka koncerta, Aleksandra je održala konferenciju za medije, gdje se osvrnula na nedavne medijske izvještaje koji su sugerisali da su joj zabranjeni nastupi u pojedinim dijelovima Hrvatske, posebno u Zadru.

-Na temelju onoga što sam čula iz izjave, čini se da ne postoji nikakva zabrana. Smatram da su stvari u redu i želim uputiti pozdrav gradonačelniku, iako je istakao da nije ljubitelj ovakve vrste muzike. Ako se njegovo mišljenje promijeni, srdačno ga pozivam da prisustvuje koncertu – poručila je Aleksandra Prijović.

Podsjetimo, pojavile su se informacije u hrvatskim medijima o navodnoj zabrani gradonačelnika Zadra, Branka Dukića, za održavanje koncerta Aleksandre Prijović u tom gradu.

Branko Dukić je reagovao na ove tvrdnje, ističući da nema ovlašćenja u vezi s organizacijom koncerata.

-Živimo u društvu slobode gdje svatko ima pravo na vlastiti glazbeni ukus. Protivim se svakoj vrsti zabrane i iznenađen sam takvim interpretacijama koje se pojavljuju u pojedinim medijima. Ne sudjelujem u organizaciji koncerata, pa mi nije jasno zašto se stvorila takva buka oko ovoga. Sportski centar Višnjik ima svoj vlastiti upravljački tim i poslovnu politiku koja samostalno donosi odluke o programu, uključujući i komercijalne sadržaje koji meni osobno ne bi bili po volji. Nisam ljubitelj te vrste glazbe, niti bih prisustvovao takvom koncertu, i to je sve što imam reći o tome – istaknuo je Dukić.