0vo je vila Stefana Karića! Sve u mermeru, kamin, teretana i bazen: Zavirite u luks dom, a 0no što piše na ulazu će vas lznenaditi

0
216

Javnost je bolje mogla da upozna Stefana Karića u Zadruzi 3, a on je nekim ljudima bio i od ranije poznat jer je bio u vezi sa poznatom misicom Dijanom Milojković.

View this post on Instagram

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

Oduvijek je Stefan bio aktivan preko društvenih mreža, dok je njegov privatni život mnoge ljude zainteresovao. Stefan inače živi u vili na Zvezdari sa svojim ocem i njegovom suprugom, dok Stefanova majka tu ne živi sa njima.

Može se primijetiti da je njihova porodična kuća opremljena sa luksuznim namještajem i raznim detaljama, te da ima kamin, a da se u prostorijama nalazi mermer i bijela boja.

Ispred ulaza i stoji jedan zanimljiv natpis koji je Stefan dobio na poklon, a tu piše: “Ovdje živi dečko sa velikim međun0žjem i ogromnim srcem”.

Te prostorije su velike ikomotne, te su u kući nalazi mnog antikviteta koje daju poseban čar. Također se na polici preko čitavog zida nalaze mnoge knjige, gdje su tu vide i neke ozbiljne političke knjige.

LEAVE A REPLY