Jedna od najistaknutijih pjevačica u našem području definitivno je Dragana Todorović, poznatija kao Jana, koju javnost pamti po tom nadimku.

Ona je nedavno podijelila nekoliko anegdota iz života Šabana Šaulića, koji nažalost više nije među živima. Jana je prisjetila trenutka vožnje automobilom kada ju je iznenadio telefonski poziv novinara, obavještavajući je o tragičnoj smrti Šabana i tražeći njezin komentar.

U trenutku nevjere, Jana je morala zaustaviti vozilo jer je osjetila veliki emotivni teret. Šaban i Jana su dijelili dobar odnos, nastupali su zajedno na stotinama događanja. Sjećala se posebno jednog nastupa gdje su se zajedno suočili s izazovima.

Na jednoj proslavi, domaćin, teško pijan, zahtijevao je da Šaban i Jana pjevaju ispod njegovog stola. Dok je Šaban izvodio pjesmu “Milicu Stojan voleo“, domaćin je nasilno tukao svoju kćerku, tinejdžerku od 17 ili 18 godina. Policija je morala intervenirati.

Šaban je gotovo zaplakao zbog te situacije, ističući kako ima vlastite kćerke Ildu i Sanelu te da nikada ne bi podigao ruku na njih.