Dijana Janković, poznata kao Didi J, aktivno gradi svoju međunarodnu karijeru i ne štedi truda ni novca. Nakon spektakularne proslave rođendana prije nekoliko mjeseci, Didi je sada otkrila da surađuje na duetu s NBA zvijezdom i reperom Andreom Dramondom.

Video spot su snimili u ekskluzivnoj vili u Majamiju, opremljenoj velikim bazenom gdje je Didi plesala u kupaćem kostimu. Šuška se da je za realizaciju ovog projekta izdvojila čak pola miliona dolara!

Unatoč tome što Dijana Janković često čuva privatnost svojeg braka s Danielom Rokvićem, njezina strast prema luksuzu nije tajna. Njezin suprug rado poklanja bogate darove, a Didi se razmazila s preko 300 pari cipela, čija vrijednost premašuje 200.000 eura, te nosi zlatne Rolex satove. Njezina kolekcija uključuje čak i Hermes Birkin torbu u oranž nijansi, koja košta kao dva stana u Beogradu.

Primila sam automobil, sat, dobila sam kuću – najveći dar od njega. Jako sam sretna što ga imam u životu. Naravno, i ja mu poklanjam darove. Nedavno je dobio gitaru, a sljedeći poklon bit će automobil. Neću reći koji“, otkrila je tajanstveno Didi.