NEĆETE JE PREPOZNATI: NJENOM IZGLEDU SE DANAS DIVE MNOGI MUŠKARCI, A OVAKO JE IRMA SEJRANIĆ IZGLEDALA PRIJE SVIH OPERACIJA! (FOTO) - supercarobnisvijet.com

NEĆETE JE PREPOZNATI: NJENOM IZGLEDU SE DANAS DIVE MNOGI MUŠKARCI, A OVAKO JE IRMA SEJRANIĆ IZGLEDALA PRIJE SVIH OPERACIJA! (FOTO)

irma sejranić

Danas se njenom izgledu dive mnogi muškarci, ali rijetko ko zna da je imala dosta estetskih korekcija. Irma Sejranić inače dolazi iz Tuzle, većeg grada iz Bosne i Hercegovine i ima 29 godina. Sjećamo je se iz spota sa popularnim reperom Juce-om od prije nekoliko godina, iz pjesme PUNANI.

Kao i velika većina osoba koje izađu u svijet javnih ličnosti, tako je i Irma odlučila da prikrije svoje nedostatke uz malu pomoć estetskog hirurga. Pogledajmo kako je izgledala prije:

irma sejranić

Irma je 2015. godine objavila spot za pjesmu “Petak” u kojem se jasno vide promjene na njenom licu, kao što su nos, usne, a vjerovatno i jagodice.

Pogledajte još nekoliko Irminih fotografija od prije nekoliko godina, prije svih estetskih korekcija i kada nije bila toliko poznata.

irma sejranić

irma sejranic

irma sejranic

Hvala vam što pratite SuperCarobniSvijet, brend koji je godinama izgradio povjerenje čitatelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.