Huso misli da sanja 0vo što mu je kćerka priredila: Biljana Dragojević otvoreno o poklonima koje je Dejanu poslao Dalilin otac - supercarobnisvijet.com

Huso misli da sanja 0vo što mu je kćerka priredila: Biljana Dragojević otvoreno o poklonima koje je Dejanu poslao Dalilin otac

U skorije vrijeme je u poznatom rijalitiju “Zadruga” održana proslava povodom praznika Bajrama, a tako je otac od Dalile Dragojević Huso poslao razne poklone na adresu kuće, dok je među njima bio znak pažnje za njegovog bivšeg zeta Dejana.

Povodom svega toga se i oglasila Biljana Dragojević koja je rekla šta misli o potezu od Huse. Tako je rekla Biljana da ona smatra da je normalno to što je Huso uradio, ali da Dejan ne mora prihvatiti poklon.

“Huso i Dejan su se sasvim u miru rastali, a koliko ja to znam, oni nikada nisu imali neke ružne riječi jedan za drugog. Ja ne smatram da je on mislio bilo šta loše kada je poslao Dejanu poklon, a možda nije razmišljao kako će sve to da se odrazi kada bude stiglo u “Zadrugu”. Čovjek vjerovatno još uvijek misli da on sanja to što je njemu njegova kćerka priredila i onda je smatrao da bi trebao Dejanu poslati poklon”, izjavila je Biljana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *