U najnovijoj epizodi “Zvezda Granda”, otkriveno je da će Saša Popović krstiti sina Marije Šerifović, koga su nazvali maleni Mario.

Ovaj detalj se pojavio tokom emitovanja, kada je Svetlana Ceca Ražnatović započela raspravu sa Marijom u vezi sa glasanjem i optužila Popovića da često staje u odbranu Šerifovićke tokom emisije “Zvezde Granda”, na što je Popović odgovorio da mora jer će uskoro biti kum.

-To je zaista skandalozno, sram vas bilo! – izjavila je Ceca nakon što njena takmičarka nije dobila dovoljno glasova, a Marija je uputila niz kritika na račun ponašanja na sceni.

Ceca Ražnatović nije odustajala od rasprave oko glasanja i postavila je pitanje Mariji sa ljutitim tonom.

Da li ti izvodiš akrobacije na sceni? – upitala je Ceca nakon što je Marija kritikovala njenu takmičarku.

Stvarno si prepuna energije,” primetila je Ceca, izazivajući Mariju Šerifović u vezi sa njenim performansima.

Saša Popović, međutim, nije se složio sa Cecom, braneći Mariju i ističući njen neverovatan nastup na nedavnom koncertu.

Bio sam na njenom koncertu u Sava Centru i ostao sam zapanjen energijom koju je pokazala. To je nešto što nisam video dugo vremena,” naglasio je Popović.

Ceca je uporni zagovornik i dalje je branila obje kandidatkinje iz nedeljnog duela, ističući da je ocjenjivanje pjevanja bitnije od bilo kakvih drugih elemenata nastupa.

Ceca je izrazila svoje mišljenje da je Saša veliki obožavalac Marije, što je Popović negirao tvrdeći da isto tako voli i poštuje Mariju kao i Cecu. Ova rasprava dodatno je razbijsnila Cecu.

Nemoj više da braniš Mariju,” ljutito je rekla Popoviću. “Kada se neko usudi da kritikuje Mariju, onda si ti odmah tu kao zaštitnik, kao da skačeš u vatru.”

Nakon toga, Popović je iznenadio sve najavom da će on biti kum Marijinom sinu.

Moram ja, ko drugi nego ja,” rekao je Popović, na što je Bosanac dodao: “Biti kum nije samo formalnost!”