Rada Manojlović je sigurno jedno od najvećih estradnih imena što se regiona tiče, a poznato je itekako da gdje god nastupa ova fatalna plavuša, atmosferu dovodi do suijanja.

U posljednje vrijeme popularna pjevačica nije nastupala, a jedan od razloga jeste koronavirus. Pjevačica navodno ima teške posljedice i još uvijek se nije oporavila, nedavno je u hitnoj završila, tim povodom se oglasio i njen poznanik i istakao je u kojem se stanju nalazi trenutno ova atraktivna plavuša.

rada manojlović

– Rada je imala blaže simptome i sa sestrom Majom je bila u izolaciji u stanu, obje su se zarazile. Uzimala je propisanu terapiju i vitamine, nakon što je dobila test da je negativno počela je da se sve češće zamara i da osjeća bol u predjelu grudi. Ona je to pripisala posljedicama koje su nastale zbog korone, nedavno je dobila napad pa je morala ići pravo u hitnu. Inače je ona odmah nakon karantina počela raditi, dala je baš pun gas da nadoknadi dvije nedjelje što je morala mirovat i naravno, preforsirala se. Jedno joj je veče baš loše bilo, požalila se Maji da je neki bol u grudima stiska. Kroz nekoliko minuta je počela da se guši. Maja ju je odmah stavila u kola i odvezla kod ljekara, tamo su je zadržali tri sata – otkriva izvor za Star.

rada manojlović

– Otišla je na selo kod svojih nakon te noći da bi se malo odmorila i izolovala. Zamolila je sestru da ocu ne govori i maćehi da je bila na hitnoj jer su se brinuli za njih dvije dok su bile zaražene. Sad će malo da povuče ručnu, odradiće nastupe koje je zakazala, ali će sve dnevne obaveze prolongirati kako bi bila što odmornija. Uplašila se jako, tek sada je svjesna da treba vremena da joj se organizam i tijelo odmore i oporave – završava izvor.