Emina Mujić: Moja kćerka Dalila nije navikla na pr0mašaje, neka zauvijek napusti manipuIatora Cara – a 0na joj je najveći neprijateIj

0
190

“Ja znam sve tačno kome je kakav cilj u rijalitiju, a jednog dana ću sve to da iznesem na vidjelo. Tada nikome neće biti svejedno, a nadam se da će Dalila da zauvijek raskine sa Filipom koji je 0gromni man1pulator. Moja kćerka ne zaslužuje da ima takvog partnera i na takve pr0mašaje nije navikla”, rekla je Emina.

“Isto tako se nadam da ću mirno moći da spavam, a od kada je krenuo rijaliti, ja stalno imam neki stres i mogu reći da mi nije nikako prijatno. Jedini koji su iskreni prema Dalili su Mensur AjdarPašić i Stefan Karić koji jednostavno ne želi baš puno toga komentarisati. Svi ostali igraju neku svoju igru. Ja za sebe mogu reći da sam dobar psih0log i mogu dosta stvari shvatiti, ali ipak ostali ljudi ne mogu shvatiti šta je to rijaliti”, rekla je majka od Dalile.

“Vesna je najveći neprijatelj od Dalile i ona o njoj priča izmišljostine, te je naziva pogrdnim imenima i Dalilino postojanje je način kako ona dobija pažnju u medijima”, zaključila je Emina.

LEAVE A REPLY