Dobili zadatak Crnogorac, Mujo i Beograđanin da za sedam minuta ispeglaju košulju, pojedu kilo hljeba i kresnu ženu.
-Crnogorac ispegla nekako košulju, pojede hljeb, ali isteče 7 minuta…

-Mujo prvo pojede hljeb, ispegla košulju, uputi se ka Fati da je poljubi, ali i njemu isteče 7 minuta…

-Beograđanin stavi dasku za peglanje ispred žene, skinu košulju i dade joj peglu da pegla košulju i dok je on fino gu’zio usput je i hljeb pojeo… sve je stigao za 7 minuta.

Ako ne jebeš one koji rade, nećeš se hljeba najesti!

Tužno je što ovo nije samo vic, nego i istina po cijelom regionu…

 

BONUS PRIČA:

Jednom davno, u malom selu na obali reke, živeo je čovek po imenu Marko koji je bio poznat po svojoj lukavosti i duhovitosti. Marko je uvek pronalazio načine da se izvuče iz svake nevolje i da zabavi ljude oko sebe.

Jednog dana, dok je Marko sedeo pored reke i pecao ribu, primetio je kako mu se približavao bogat trgovac iz susednog grada. Trgovac je nosio skupocenu haljinu i bio je okružen svojim slugama. Kada su se sreli, trgovac je upitao Marka: “Dobar čoveče, možeš li mi reći kako da dođem do najbliže gostionice? Put mi se izgubio u ovom selu.”

Marko je, sa smeškom na licu, odgovorio: “Ah, gospodine, nisam siguran da postoji gostionica u blizini. Ali, mogu vam pomoći da pronađete najbolje mesto za odmor i večeru.”

Trgovac je bio oduševljen Markovom ponudom i pratio ga je do obližnjeg voćnjaka. Marko je uzeo jednu sočnu jabuku i rekao trgovcu: “Ovo, gospodine, je najbolja gostionica u čitavom selu! Ovde možete uživati u najboljoj hrani, svežem voću i prelepom pogledu na reku.”

Trgovac je bio zbunjen, ali je odlučio da se prepusti Markovom savetu. Uživao je u voću i miru voćnjaka, i na kraju je čak platio Marku za “uslugu” vođenja do “gostionice”.

Nakon što je trgovac otišao, Marko se smejao samom sebi, znajući da je još jednom uspeo da se izvuče iz situacije koristeći svoju duhovitost. Od tada, priča o Markovoj “gostionici” postala je popularna u selu, i ljudi su se često smejali kada bi je pominjali, znajući da je iza toga stajala jedna dobro smišljena šala.