Estradni menadžer Vlada Perović otkrio je detalje svog odnosa sa Svetlanom Cecom Ražnatović, poznatom pjevačicom u emisiji “Goli život” na Happy televiziji.
Perović je pristunima ispričao svoje prve utiske o Ceci, otkrivši da je odmah preoznao njen potencijal i harizmu. Prvi put je Ceca nastupila u njegovom lokalu, a Perović je bio impresioniran njenom odlučnošću da ostvari uspijeh uprkos mladosti i nedostatku iskustva u kafanskim nastupima.

Osim toga, Perović je otkrio kako je uspio nagovoriti Radeta Šerbedžiju da glumi s Cecom u filmu “Nečista krv”, iako je Šerbedžija bio skeptičan u početku. Perović je uložio mnogo truda da ubijedi Šerbedžiju, što je na kraju rezultiralo njegovim pristankom.

Govoreći o zabrani filma od strane Željka Ražnatovića Arkana, Perović je spekulisao da je razlog možda bio prisustvo lascivnijih scena, iako je istakao da je Ceca svoju ulogu odigrala umjetnički.

Što se tiče njihovog odnosa nakon što je Ceca postala velika zvijezda, Perović je istakao da su imali korektan odnos, ali da se nisu viđali ili čuli. Spomenuo je jedan susret na splavu, ali je naglasio da je odnos s Arkanom postao zategnut nakon Perovićevog neuspjelog pokušaja da ga vrati u Bosnu, kada je pokušao posredovati preko genrala Ratka Mladića. Nakon toga, Arkan se distancirao od Perovića, možda pod uticajem Cecinih ograničenja u kontaktu s njim.