Vjerujemo da ste i sami upoznati s pričom slavnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića i kako nije došao na sprovod Siniše Mihajlovića za kojeg je rekao da mu je veliki prijatelj, a uz to nije ni izrazio sućut svojih najbližih, pa je zbog toga završio na meti kritika.

Nakon sprovoda oglasio se Sinišin brat Dražen koji je napisao vrlo zanimljivu izjavu, odnosno otvoreno pismo, a napisao je sljedeće: “Zahvaljujemo i onima koje je moj brat smatrao velikim prijateljima i sudjelovali u stvaranju njihovih karijera, a koji nisu pojaviti na sprovodu niti izrazili sućut obitelji. Svaka im čast”, napisao je. Mnogi su tada mislili da je riječ o Zlatanu koji je tada bio u Kataru, odnosno u Dohi, gdje je gledao finale Svjetskog prvenstva.

No, danas ćemo pisati o novom skandalu koji je napravio na katolički Božić, a riječ je o tome da je sada objavio svoju sliku s treninga u ringu, a ona je u opisu napisala: “Sretan Božić ti i tvoje žene. Pozdrav! napisao je Zlatan. Znamo i da je iz miješanog braka, ali su mu roditelji razvedeni. Jednom prilikom je čak objavio i fotografiju s podignutim srednjim prstom, a svake godine se oglašavao na drugačiji način, no 2018. je prestao. Kakvo je vaše mišljenje o Zlatanu Ibrahimoviću i njegovom ponašanju? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima ispod ovog teksta.