Zove Mujo bolnicu Koševo i pita kad može dobiti termin za magnetnu rezonancu?

Sestra mu odgovori 16.6.2026.godine.

Pita Mujo jel prije podne il poslije podne?

Kaže sestra zašto pitate?

Mujo će na to:
-Doći će mi vodoinstalater taj dan.

BONUS PRIČA:

Jednom je bio čovjek koji je odlučio otvoriti restoran koji će posluživati samo juhu. Bio je uvjeren da će to biti revolucionarni koncept i da će privući veliki broj gostiju. Nazvao je restoran “Samo Juha”. Ubrzo nakon otvaranja, stvarno je privukao pažnju jer je ponudio nevjerojatnu raznolikost juha – od klasičnih pilećih juha do egzotičnih kombinacija poput juhe od kaktusa.

No, ubrzo je primijetio da mu se gosti žale. Neki su rekli da im je juha bila prekisela, drugi da je preslana, treći da nije dovoljno začinjena. Čovjek je bio zbunjen jer je mislio da njegova juha nema premca.

Onda je jednog dana došao stariji gospodin i naručio juhu. Nakon što ju je probao, rekao je: “Ova juha je gotovo savršena, ali nedostaje joj samo jedna stvar – kruh.” Čovjek je bio iznenađen jer nikad nije ni pomislio na to da ponudi kruh uz juhu.

Sljedećeg dana, u restoranu “Samo Juha” počeo je posluživati i svježi kruh uz svaku porciju juhe. Gosti su bili oduševljeni! Priča se brzo proširila, a restoran je postao popularan kao nikad prije.

Morala se ispričati ako je ova priča preduge, ali nadam se da ti je bila zabavna!