Ovo je tragična priča o mladom i talentovanom MMA borcu, Stefanu Saviću (23), čije je životno putovanje prekinuto nasilnom smrću. Njegov deda, kroz suze, dijeli bolnu priču o Stefanovoj sudbini.

Prema riječima dede, Stefan je bio mladić bez ikakvih neprijateljstava prema drugim. Čak je jednom prilikom branio svog druga od napadača, što je izazvalo sukob u kojem je Stefan slomio vilicu jednom od napdača. Postoji sumnja da je ova tragedija možda osveta za taj prethodni incident.

Stefan je opisan kao kulturan i obrazovan mladić koji se nikada nije upuštao u nasilje izvan borilačkog ringa. Bio je talentovan u borilačkim vještinama i uvijek je svoje sposobnosti dokazivao u ringu.

Ovaj događaj je izazvao veliku bol i šok u zajednici, jer su mnogi poznavali Stefana kao divnu osobu i talentovanog sportistu. Kamere su zabilježile brutalno ubistvo, prikazujući kako su osumnjičeni fudbaleri nasrnuli na Stefana dok je ležao na zemlji, a čak su i slučajnog prolaznika napali kada je pokušao da mu pomogne.

Porodica i prijatelji Stefana nadaju se brzom pronalasku napadača, osuđujući njihovo kukavičko i nečovječno ponašanje. Ova tragedija ostavlja dubok trag ne samo na porodicu Stefana već i na cijelu zajednicu, naglašavajući hitnost potrebe za suzbijanjem nasilja i promocijom sigurnijeg društva.