RazveIa sam se od muža nakon 20 godina braka, sve zbog momka koji ima 22 godine, a sad shvatam kakvu sam gIupost napravila: Moja djeca više ne žele..

0
232

Bila sam u braku 20 godina, imala sam dvoje djece, dvije djevojčice, a onda sam na jendom poslovnom putu upoznala mladića koji ima 22 godine. On je bio pažljiv nježan, a znate kako s godinama u braku sve postane monotono, svi gledaju da zarade, da se što više ima i lijepo živi, ljubav ode u drugi plan.

Prijala mi je pažnja, onda sam počela da se viđam s njim, to je trajalo. Muž je jednog dana pronašao sve poruke i želi oje razv0d što sam očekivala, ali moja nova ljubav je bila uz mene, rekao je da će me podržati u svemu. Ja sam željela da se sve završi što prije, imali smo mnogo kapitala zajedno, imali smo dobra primanja i mogu reći da smo bili jako bogata porodica.

Na sudu sam se odrekla 200.000 eura, kako bi taj proces završio što prije, onda sam sva sretna došla i rekla svojoj ljubavi to, a on je rekao da više nema šta da radi sa mnom, jer je mislio imati neke koristi. Kakvu sam gršeku napravila, ostavila sam porodicu zbog tog, djeca ne žele da me vide..

LEAVE A REPLY