Vjenčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodilo se prije 13 godina, a tada se pričalo o vjenčanju jednog desetljeća. Detalji proslave, koje su 28. lipnja 2008. mnogima ostali u sjećanju kao najbolji party na kojem su bili, javnosti su manje poznati.

Kada je Jelena Karleuša izrekla sudbonosno “Da” svom emotivnom odabraniku, s kojim je tada bila u sretnoj vezi već dvije godine, bila je u sedmom mjesecu trudnoće, a nosila je svoje prvo dijete Atenu. pod njezinim srcem.

Za jednu ženu u drugom stanju planiranje najvažnijeg dana u životu bio je iznimno zahtjevan i dramatičan pothvat, jer hormoni rade svoje, a lista obaveza je poprilično duga. Ipak, Jelena, za koju gotovo ništa nije nemoguće, poželjela je taj dan bajku u koju je uložila zadnji atom snage.

– Oduvijek sam maštala o lijepom, romantičnom vjenčanju, pa se očekivalo da će moje vjenčanje biti kao iz najljepših Disneyjevih bajki – rekla je tada.

Svadbeno slavlje održano je u hotelu u Beogradu.

Za tu priliku Jeleninu vjenčanicu trebao je kreirati Darko Kostić, koji je Dušku i Jelenini vjenčani kum, ipak, nešto je pošlo po zlu:

– Darko kao Darko… Nije mu ni prvi ni zadnji put. Tko ga poznaje, zna da je ponekad pomalo neodgovoran. No, on mi je kum pa mu je sve oprošteno – rekla je jednom Jelena i dodala:

– Još dok sam bila u Turskoj imala sam osjećaj da od njegove vjenčanice neće biti ništa pa sam na vrijeme pronašla rezervno rješenje. Pod sloganom “ništa mi bez mene” osobno sam kreirala vjenčanicu – rekla je tada, pojašnjavajući da se na bijelu svilenu haljinu sedam dana šivalo čak 4 kilograma kristala.

Jelenu je do oltara ispratio njezin otac Dragan Karleuša, a nakon što su izmijenili zavjete i izrekli sudbonosno “da”, Jelena i Duško razmijenili su i burme vrijedne čak 5000 eura.

Nakon dirljivog vjenčanja uslijedilo je slavlje za pamćenje.

Na bogatom švedskom stolu bili su razni specijaliteti od morskih plodova do tradicionalnih jela, a goste su zabavljali Tropiko band i pjevačica Mina Kostić.

Duško i Jelena otplesali su prvi ples uz pjesmu “Pogledi u tami” koju izvodi u originalu Sergej Ćetković, pjesma s kojom su se prvi put poljubili, nakon čega je uslijedila zabava koja je potrajala do zore.

Za Duška je najemotivniji trenutak bio kada je njegova trudna supruga zapjevala “Zajdi, zajdi”.

Užarena atmosfera završila je kupanjem svih gostiju u bazenu u sklopu hotela, a mnogi su komentirali kako je ovo najbolja proslava na kojoj su ikad bili.

Jelena i Duško pamtit će ovaj dan kao najuzbudljiviji način za početak braka, koji još uvijek uspješno odolijeva svim preprekama.