Nećete nikada pogoditi koja poznata pjevačica je odrasla u staroj raspaI0j kući: Spavala u dvorištu, kasnije u jedinoj sobici koja se urušavaIa – uvijek hodala bosa jer nije imala

0
190

Kada pogledamo živote javnih i poznalih osoba, vidimo samo ono najbolje, kako oni imaju dsta para i kako sada uživaju. Moramo biti iskreni i realni i reći kako mnogo njih im jako teške životne priče i boIne prošlosti, samo što neki pričaju javno o tome dok se neki čak i stide svoje prošlosti.

Nema potrebe kako je sama Seka rekla da se iko stidi svoje prošlosti, sve je to sastavni dio života. Seka je pričala o tome kako je živjela sa svojim u Zvorniku do ra’ta, onda su postaliizbjegIice koje su se snazile kako znaju i umiju. Ona je tada odrastalau staroj tr0šnoj kući koja im je bia udijeljena, kako kaže. Znala je da spava na dv0rištu, a kupala se u buretu sa vodo iz bunara. Sve je to nešto što je dovelo do ruba i toga da ide raditi i da danas bude ono što jeste. Njena majka se b0rila kako kaže kao Iavica, a otac je volio da pije..

LEAVE A REPLY