Narod u Srbiji bijesan na Nedu Ukraden: Njen komentar izazvao 0gromne negativne reakcije - 0vo joj nikako nije trebalo (Foto) - supercarobnisvijet.com

Narod u Srbiji bijesan na Nedu Ukraden: Njen komentar izazvao 0gromne negativne reakcije – 0vo joj nikako nije trebalo (Foto)

Eurovizija se završila i svima je poznato i kako, a Srbija je imala velika očekivanja za svoje predstavnike. Prije nego što će biti eurovizija, urednica zabavnog programa Olivera Kovačević je preko društvenih mreža poželjela sreću predstavnicima Srbije prije nego što su krenule na takmičenje.

Na sve to se tada oglasila i pjevačica Neda Ukraden koja je dala svoj komentar: “Sretno bilo, djevojke, samo pobjeda. Pozdrav iz Kanade”, glasio je komentar od Nede.

Ipak, ubrzo su i krenuli mnogi negativni komentari koji su bili upućeni za Nedu Ukraden, a koji su glasili: “Licemjeru, svi se sjećamo šta si ti uradila i kada si joj dala nula poena na Beoviziji, kako te nije sramota”, “Sada si se sjetila podržavati” i još sličnih komentara.

Podsjetit ćemo vas da je Neda Ukraden bila na Beoviziji kao glavni član stručnog žirija i za razliku od drugih članova Konstrakti nije dala niti jedan bod, zbog čega su se i mnogi naljutili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *