Andrijana Lima je u posljednje dvije godine primila mnogo negativnih komentara o svom izgledu nakon što se porodila. Neki su primjetili da je dobila na težini i da je lice otečeno od botoksa. Andrijana je bila iskrena o teškoćama koje je imala zbog takvih komentara, priznajući da joj je bilo teško suočiti se s promjenama u težini. Ipak, to je nije spriječilo da pronađe radost u ljubavi i stvarima koje je čine srećnom.

Adrijana Lima je bila u vezi s poznatim srpskim košarkašem Markom Jarićem, što je privuklo veliku pažnju javnosti. Nakon tri godine veze, par se vjenčao 2009. godine, a njihov brak je postao kompletniji dolaskom njihovih ćerki, Valentine i Sienne. Iako su se razveli 2014. godine, ostali su u dobrim odnosima zbog djece.

Adrijana Lima zadržala je svoju nevinost sve do braka, a Marko Jarić bio je prvi muškarac s kojim je spavala. U jednom razgovoru 2006. godine, manekenka je izjavila da smatra da seks treba da bude rezervisan za brak, ističući da nedostatak poštovanja znači nedostatak istinske želje.

Nakon razvoda, Adrijana nije imala mnogo ljubavnih veza. Imala je kratku vezu s turskim piscem Metinom Harom, koja je trajala godinu dana. Tokom njihovog odnosa, kružile su glasine da Metin nije zainteresovan za žene, tj. da je homosek’sualac, te da je njihova veza možda bila marketniški trik.