Jovana Jeremić ošto je prokomentarisala razvod pjevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića, izražavajući svoje razočaranje zbog toga što je pjevačica navodno sebi dozvolila da stavi karijeru u drugi plan zbog muža i što je tri godine obmanjivala javnost.

“Karijera se ne ostavlja ni za koga, čak ni za multimilionera poput njenog supruga. Ne mogu da vjerujem da je najveća zvijezda dozvolila sebi takvo nešto. Tri godine je pravila predstavu u javnosti, dok je znala da je vara i ne poštuje. Trebbalo je odmah reći “dosta” i izaći iz tog odnosa”, oštro je komentarisala Jovana Jeremić, nastavljajući da analiziraodnos pjevačice i njenog supruga Tonija.

“Ko je zapravo Toni? Sva ta bogastva koja ima, zaradio je njegov otac,a ne on. Dragana je od njega napravila ono što jeste.”

Voditeljka se nije zaustavila samo na tome, već je iznijela i svoje mišljenje o fizičkom izgledu pjevačice, ističući da mora da smrša i pronađe stilistu te da radi na sebi. Dodala je i da se opustila i da je sadašnje stanje rezultat toga. Nastavila je komentarisanje, naglašavajući da Dragana ne treba da izigrava žrtvu.

“Dragana mora da smrša, da angažuje stilistu i radi na sebi. Opustila se i to je rezultat toga. Ja je volim, ali zašto sada igra ulogu žrtve? Toni je sam sebi nanio štetu- Ja sam iskusila razvod, znam kako to ide. Ana Sević i ja smo imale zrele razvode na javnoj sceni. Možda nisam varala muža, ali kada sam vidjela da veza ne funkcioniše, odlučili smo se na razvod. Biti iskren i ne zavisiti finansijski od partnera je ključno. Živjeti u lažnom braku je sramota. Ovaj razvod Dragane me više pogodoio nego moj sopstveni”, zaključila je voditeljka na Jutarnjem programu.