Jovana Jeremić, voditeljka, provela je noć kod svog imućnog dečka Dragana Stankovića iz Begaljice, koji je čak 14 godina stariji od nje. Odmah je podijelila trenutke svog jutarnjeg doručka iz njegovog doma.

Umjesto glamuroznog obroka ili raskošnog serviranja, Jovana je prikazala jednostavnost svog doručka. Na poslužavniku se nalazila zelena salata sa hljebom, koji inače proizvodi njen partner Dragan, uz malu čašu jogurta i krišku limuna.

Ovaj preobražaj proizlazi isključivo iz temeljne promene Jovaninog režima ishrane i njenog dosljednog pridržavanja stroge discipline kako bi postigla željeni izgled.

Da se podsjetimo, u jednom od prethodnih razgovora naglasila je da je njen partner Dragan, poznat kao “kralj hljeba”, zapravo muška verzija Jovane Jeremić. Oboje se trude voditi zdrav život i praktikovati slične, pa čak i iste prehrambene navike.

Dragan je vlasnik veličanstvenog imanja u Grockoj, a unutar dvorišta, oivičenog kamenom ogradom s grandioznom kapijom, nalazi se pravo blago – dvije kuće (jedna u kojoj živi, dok je druga nedovršena). Njegov sofisticiran ukus dolazi do izražaja kroz impozantne srebrne lavove koji stoje pred kapijom, dočekujući posetioce na ulazu.