Voditeljica Suzana Mančić suočila se s kontroverzama kada su njeni privatni snimci postali javni, označavajući to kao najizazovniji period u svom životu.

Mančić, koja je svoju karijeru započela kao Loto djevojka, podijelila je kako je ta situacija uzrokovala ozbiljan stres, dovodeći je do bolesti. Nakon što su njeni intimni trenuci procurili, priznala je da je od srama čak govorila svojoj djeci da nikome ne otkrivaju da im je ona majka.

Niko mi nije pružao podršku, osim možda nekoliko prijatelja i djece. U jednom trenutku sam rekla svojoj djeci: ‘Nemojte reći u školi da sam vaša mama’, a moja Natalija mi je odgovorila: ‘Ponosim se što si ti moja mama‘. To su trenuci koji vas podignu. Nikada ne možete znati što vas čeka u životu, ali bar morate čuvati svoju čestitost. Od tog stresa sam dobila visok kolesterol, ali, znate, dobro sam prošla, moglo je biti puno gore“, izjavila je Mančić u jednom intervjuu za “Blic”.

Rođena u Beogradu, Suzana je započela svoju medijsku karijeru s pjesmom “Ogledalce, ogledalce” kad je imala 18 godina. Njezin osmijeh usmjerio ju je prema ulozi TV voditeljke, a nakon toga je preuzela ulogu Loto djevojke.