Transrodna pjevačica Elektra Elite udala se jučer u Mostaru za biznismena i sportaša Nenada Vujanovića, a to su ekskluzivne fotografije s vjenčanja.

Pjevačica je prije tri dana stigla u Sarajevo iz Züricha, gdje je boravila kod prijatelja, a u subotu popodne sve je dogovoreno i organizirano u Mostaru.

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 uzvanika, koji su bili s Elektrom u njenom najvažnijem trenutku i promjeni života.

“Elektru je ovdje krajem osmog mjeseca zaprosio jedan biznismen, koji se toga držao na prvi pogled. Upoznali su se u maju za vrijeme njenog boravka u Bosni i Hercegovini i od tada su nastavili kontakt, a uskoro su započeli i vezu – kaže izvor i nastavlja:

“Posjetio ju je nekoliko puta u Zürichu, gdje inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovom dolasku održali ljubavnu vezu”, otkriva izvor i dodaje kako Nenadu ne smeta Elektrin posao, naprotiv, podržava je u svemu .

“Prije nego što ju je upoznao, bio je fasciniran njezinim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i estradom. Ni u jednom trenutku je nije odvratio od toga, niti joj predložio da promijeni zanimanje. Naprotiv , zaljubio se u nju takvu kakva je, zato je i odlučio da je oženjen “, kaže izvor.

Podsjetimo, Elektra je bio oženjen suprugom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila apsolutnu podršku svoje obitelji, a bivša supruga joj je najbolja prijateljica.