Roditelji 0prez: Djevojčica (6) umalo umrIa zbog 0trovne biljke: Raste u Srpskim dvorištima, izgleda kao bez0pasan korov, a ustvari je smrt0nosna

0
387

Roditelji uvijek moraju da svoju djecu nauče šta bi trebali raditi i šta ne bi trebali raditi, te moraju da budu posebno oprezni na sve što se nalazi u okolini.

Danas ćemo pričati o jednoj temi koju je otvorila uplašena mama na društvenim mrežama i to kada je njena kćerka od 6 g0dina 0tr0vana “smrt0n0snom” biljke koja se nalazi u mnogo bašta, dok je otkriveno i da raste u Srbiji.

Ona je tako odlučila svim roditeljima skrenuti pažnju na to da povedu računa sa kakvim sve biljkama imaju njihova djeca kontakt.

Otkrila je da je njena kćerka imala kontakt sa biljkom kakutom, a da je ona dobila i gu’šenje poslije toga. Sve to se odvilo skroz brzo kada je primijetila osip kod njenog djeteta, a onda su i krenuli ostali simptomi.

Vidjela je da njena kćerka ne pokazuje nikakve znakove poboljšanja, pa je ona odlučila otići kod doktora sa njom, a ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.