0vo još niste vidjeli, evo šta je napravila sa Arkan0vim bogatstvom: Kad vidite šta krije u Žitorađi, past ćete na dupe – sve u zIatu i sviIi (Foto)

0
176

Kada pomenemo Cecu, niko nema da je ravn0dušan na njeno ime , mišljenje ljudi je uveliko podijeljeno, ili je vole ili je ne p0dnose. Ona je neko ko je svoju karijeru izgradio do savršenstva, njeno ime je bukvalno kao brend naše estrade, ali mnogi se slažu sudeći po komentarima koje čitamo svaki dan da ona nikada ne bi postigla to što ima danas, niti bi izgradila tako veliku parijeru da se nije udala za Arkana.

Ona je kako znamo žena p0k0jnog jako uticajnog čovjeka, koji je imao sve što joj treba. Imao je slavu, uticaj i mnogo novca, a ona glas i volju da gradi sebe kao pjevačicu ,što je i uradila. On je poslije smr’ti sve ostavio njoj i djeci, imaju dvoje zajendičkih djece, koji su također javnosti poznati:

Kako vidite ona je dosta novca uložila u svoju rodnu kuću koja se nalazi u Žitorađu, komšije kažu da je obnovila od temelja do krova, da je to bila stara kuća kao i sve u tom mjestu, a sad je za njih svila i zlato.

LEAVE A REPLY