Pjevačica Dragana Mirković nedavno je odlučila okončati svoj brak s Tonijem Bijelićem nakon 24 godine zajedničkog života. U javnom saopštenju, objasnila je razloge koji su doveli do kraja njihove ljubavi.

Suprug Toni nije dao izjavu povodom ovog događaja, ali je iznenadio mnoge svojim očekivanim potezom. Nakon Draganine objave o razvodu, privremeno je deaktivirao svoj Instagram profil, da bi ga nedavno ponovo aktivirao.

Toni Bjelić, Dragana Mirković

Kao što je vidljivo, ternutno se nalazi u jednom bečkom hotelu, gdje uživa u kafi i soku, a svoju atmosferu dodatno je naglasio muzičkom numero “My Way” koju izvodi kralj rokenrola Elvis Prisli.

Dragana Mirković je u svom saopštenju objasnila da je, iako su pokušali da spase brak, u posljednje vrijeme živjeli odvojene živote. Istakla je da su se jaz i nepomirljive razlike među njima vremenom povećali, te da je shvatila kako bi ostajanje u nesrećnom braku donijelo više štete nego koristi za njihovu porodicu.

Dragana Mirković

Dragana je istakla da će ostati dosljednja svojim principima i načinu života, kao i da će ostati vjerna svojoj porodici i publici. Također, naglasila je da će uvijek gajiti poštovanje prema Toniju kao prema ocu svoje djece i nekom sa kim je provela mnogo lijepih godina.